Kategoriarkiv: Uncategorized

North South Partnership AID

Ashampoo_Snap_mandag 18. november 2019_12h07m41s_002_

NSP AID ble opprettet i 2010 av aksjonærer i investeringsselskapet North-South Partnership AS. NSP AS, planlegger gjennom et datterselskap i Kenya å bygge oppdrettsanlegg for Tilapia-fisk.

NSP AID bygger og støtter barnehjem,barnehager og skoler i Etiopia og Kenya. Vi støtter også en lokal organisasjon i Kenya Malaika Childcare Villages (MCV) som skal bygge opp en barne landsby. I tillegg støttes flere lokale organisasjoner – tilknyttet den lutherske kirken, og andre organisasjoner – med samme visjon.

Organisasjonen er liten, men effektiv. Om lag 1200 barn og unge i Kenya og Etiopia får mat, husly og skolegang gjennom midler samlet inn av NSP Aid. I styret for NSP Aid sitter Odd Kjell Sjøvik (formann), Leif Kjetil Gjendemsjø (nestformann), Iselin Gjendemsjø, Gunhild Sjøvik, Jakob Blom og Leif Hofset.

https://www.nsp-aid.com/
https://www.facebook.com/northsouthpartnershipaid/

Ashampoo_Snap_mandag 18. november 2019_12h08m48s_004_

Herrenes Aften

tesaker2

Fredag 6. desember kl. 19:00 i Salem

Erik Alfred Tesaker frå NRK serien Oppfinnaren
Pinnakjøt og dessertbord
Husband

Pris kr 450,-

Påmelding
905 58 221 – Toralf Steinsland
993 24 065 – Nils Otto Espeland
Frist 28. november

Erik Alfreds skråblikk på livet, hans kreative og lekne tilnærming og entusiastiske formidling gir ny innsikt samtidig som det er underholdende og grenseoverskridende, alltid med alvoret på lur.

«Jeg ønsker å inspirere til å være herre over eget liv. Gå dine egne veier». Her kan du få et lite innblikk i hans univers: https://tv.nrk.no/serie/oppfinneren/sesong/3/episode/1

Semesteråpning 18. august

IMG_2046

Velkommen til semesteråpning 18. august kl. 17:00

Nå er det snart tid for å komme sammen igjen i Salem, og vi inviterer til samlingsfest for alle aldersgrupper. Johannes Olsen blir med som taler, og Jostein Halleraker vil lede oss lunt og godt gjennom samlinga.
Vi tenker å bestille pizza og kose oss sammen etter selve møtet. Håper du vil komme. Inviter gjerne med deg noen.

Velkommen!